SAZKA Group spouští svoje webové stránky

SAZKA Group spouští svoje webové stránky

Praha 23. 5. 2017 – Nový web spustila společnost SAZKA Group, která je jedním z největších provozovatelů loterií a sportovních sázek v Evropě. Na webu, který je v angličtině, budou zveřejňovány především informace pro odbornou veřejnost. Stránky obsahují základní informace o holdingu a jsou také rozcestníkem na jednotlivé společnosti, jež SAZKA Group zastřešuje. Design webu www.sazkagroup.com je mladý a moderní a to proto, že společnosti zastřešené SAZKA Group cílí mimo jiné na mladou cílovou skupinu, podporují diverzitu, stejně jako respektují své stávající zákazníky, kteří jim jsou věrni po desítky let. Webové stránky pro SAZKA Group vytvořila agentura VCCP.

 

SAZKA Group

Společnost SAZKA Group je jedním z největších provozovatelů loterií a her v Evropě. Úhrnná roční výše sázek podaných u společností, ve kterých SAZKA Group vlastní podíl, přesahuje 15 miliard eur a celková výše EBITDA překračuje 850 milionů eur. SAZKA Group v současnosti drží podíly v řecké loterii OPAP (33%), italské loterii LOTTOITALIA (32,5%) a loterii SAZKA v České republice (100%), dále pak 11,34% podíl ve společnosti Casinos Austria AG a 11,56% podíl ve společnosti Österreichische Lotterien GmbH.


Akcionáři SAZKA Group jsou investiční společnosti KKCG (75% podíl) a EMMA Capital (25% podíl), které se stejnou měrou podílejí na jejím řízení. Mezinárodní a obchodní know how obou skupin je zárukou toho, že odborníci SAZKA Group mají zkušenosti s dlouhodobým řízením, úspěšnou konsolidací a s udržitelným rozvojem společností. To hraje důležitou roli při řízení firem z oblasti herního a zábavního průmyslu, který je přísně regulován a je zde kladen velký důraz na ochranu spotřebitele.

Kontakt pro média:


Dana Dvořáková
Ředitelka komunikace, KKCG, a.s.
Vinohradská 230, Praha 10
Tel.: +420 225 010 399
Mobil: +420 602 372 834
E-mail: [email protected]

Pavel Zuna
ředitel pro vztahy s investory a veřejností
Emerging Markets Capital, a.s.
Thákurova 531/4
Praha 6
Tel.: +420 226 291 600
E-mail: [email protected]

Stáhnout tiskovou zprávu